Blogg

Se vad som händer just nu!

Wed, January 16, 2013
OK, bara att erkänna. Bloggandet är jag värdelös på, min grej är att vara ute och aktivera mig men här kommer en uppdatering. Vi har nu haft våra första lavinkurser för i år. Det är -30 i Hemsedal och fjället liver i en tyst djup mörklila dvala på morgnarna. Tidiga toppturer och mycket kaffe i solen är det som gäller några månader framåt. Ta nästa chans och gå en lavinkurs med oss i april. /Joakim Danielsson (vill i ha mer kontinuerliga uppdateringar så besök vår facebook sida: Nordic Elements)

Sun, Juli 8, 2012
Köp senaste nummret av paddling. Här har Joakim Danielsson skrivit en artikel om paddling i Kroatien och bifogat några bilder från vår Kornatitur.

Sun, Juli 1, 2012
Nu är Alex ute och guidar vår första tur i Kosterhavets Nationalpark. Det blev en mix den här gången med en grupp både från Sverige och Australien.

Sun. April 1, 2012
Hemkomna igen från Kornati och Zadar i Kroatien. Finns inga ord för upplevelsen i kajak här nere kontra Italiensk mat. Måste upplevas på egen hand!

Fre, Februari 10, 2012
Nu är det Hemsedal som gäller fram till mässan den 8:e-11:e mars. Tanken är att få färdigt hemsidan som släpat så länge och kunna få ut all information om turerna i tid till mässan. Sen är det Kroatien och Kornati som rivstartar det här årets turer. 

 

 

 

 

 

 

NomadoSmartwoolMarmotHasselö Kajak